Při dlouhých cestách autem je důležité mít ve vozidle pohodlí, aby zážitek z cestování nebyl noční můrou. Existuje mnoho oblíbených doplňků, ať už pro zvýšení pohodlí, zábavu nebo bezpečnost.

Držák na mobilní telefon

Mobilní telefony jsou nedílnou součástí našeho každodenního života. Držák na mobilní telefon je praktickým doplňkem, který umožňuje bezpečné umístění telefonu na palubní desce či čelním skle. S nastavitelnou konstrukcí a silnými přísavkami je držák stabilní a zajišťuje pohodlné používání navigace, přehrávání hudby nebo volání během jízdy.

Vůně do auta

Vůně ve vozidle vytváří příjemnou atmosféru během jízdy. Na výběr jsou aromatické oleje, spreje nebo visící voňavky, takzvané „stromečky“. Tyto vůně nejenže osvěžují interiér auta, ale také mohou pomoci odstranit nepříjemné zápachy, které mohou během dlouhé jízdy vzniknout.

Organizéry

Organizéry jsou skvělým pomocníkem při udržování pořádku ve vozidle. Existuje mnoho různých typů organizérů, které vám pomohou uspořádat věci, jako jsou mapy, nápoje, sluneční brýle, cestovní doklady a další. Organizéry se obvykle připevňují na opěrku sedadla nebo jsou umístěny v prostoru mezi sedadly a nabízejí praktické úložné prostory. Organizéry do kufru pak zabrání svévolnému cestování obsahu kufru tam a zpět v každé zatáčce.

Autopotahy

Autopotahy nejenže chrání sedadla vašeho vozu před opotřebením a skvrnami, ale také mohou dodat interiéru automobilu elegantní a stylový vzhled. Velkou hodnotu mají zejména pro majitele psů, kterým ochrání sedačky před chlupy, drápy a slinami.

Loketní opěrky

Dlouhé jízdy mohou být pro paže a lokty namáhavé. Loketní opěrky poskytují oporu pro paže a snižují únavu rukou.

Zrcátko pro kontrolu dětí

Pokud máte malé děti ve vozidle, je důležité udržovat jejich bezpečnost a pohodlí během jízdy. Zrcátko pro kontrolu dětí je umístěno na opačné straně zadního zrcátka a umožňuje vám sledovat děti ve vašem zpětném zrcátku bez nutnosti se otáčet. Tímto způsobem můžete udržovat oční kontakt s dětmi a současně se soustředit na silnici.

Cestovní polštář

Komfortní spaní během dlouhých cest je důležité, obzvláště pro ty, kteří před sebou nemají volant. Cestovní polštář je navržen tak, aby poskytoval oporu a pohodlí pro hlavu a krk během spánku v autě. Existuje mnoho různých typů cestovních polštářů, včetně nafukovacích, paměťových pěn nebo plněných polštářů, které vám pomohou relaxovat a odpočinout si během cestování. Když se během cesty v řízení vystřídáte, ocení cestovní polštářek všichni.

Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře